About

Σχετικά με εμάς

Tα βελτιωτικά προϊόντα της DP είναι άριστης ποιότητας εξαρτήματα επιδόσεων, που κατασκευάζονται από εξειδικευμένα υλικά για απαιτητικές ανοχές με σκοπό την επίτευξη υψηλής απόδοσης.

Τα μηχανικά μέρη DP έχουν εγγυημένη ακρίβεια και κατασκευαστική συνοχή. Οι τεχνολογικά προηγμένες παραγωγικές δυνατότητες με τη βοήθεια των πλέον σύγχρονων εργαλείων και CNC μηχανών μπορούν να διασφαλίσουν τη μέγιστη επαναληψιμότητα και ποιότητα.

Όλα τα κέντρα επεξεργασίας CNC είναι εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας αισθητήρες και κάθε στάδιο της κατεργασίας ελέγχεται ώστε να επιτευχθεί ακρίβεια μικροχιλιοστού. Επαλήθευση της ποιότητας γίνεται μέσω του τελικού τεχνικού ελέγχου . Όλα τα μηχανικά μέρη παράγονται σε πολύ μικρές ομάδες, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί η μέγιστη ακρίβεια.

Το κάθε βήμα, από την προμήθεια των πρώτων υλών στη σφυρηλάτηση και από την κατεργασία στο φινίρισμα του τελικού προϊόντος, ελέγχεται και πιστοποιείται ξεχωριστά. Ανάλογα με τη φύση των επεξεργασμένων μερών διενεργούνται – πριν ή μετά τη διαδικασία κατεργασίας – δοκιμές σκληρότητας και ανίχνευσης ρωγμών.

Η εταιρεία δημιουργεί ολοκληρωμένα σχέδια βελτίωσης κινητήρων για αγωνιστικές ομάδες με αυστηρή τήρηση απορρήτου. Για την επίτευξη του στόχου χρησιμοποιείται τεχνολογία αιχμής – συμπεριλαμβανομένων των στερεών 3D μοντέλων – και ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων (FEA). Η μέγιστη αντοχή και μείωση του βάρους για όλα τα τμήματα του κινητήρα εξασφαλίζεται τόσο με τη δημιουργία πρωτότυπων σχεδίων όσο και με τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη των τελευταίων υλικών, σφυρήλατων προϊόντων και τεχνολογιών επιστρώσεων.

Η DP εγγυάται μικρό χρόνο παραγωγής (περίπου μια εβδομάδα) και λιγότερο από 3 εβδομάδες από την ημερομηνία παραγγελίας, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας – από την σχεδίαση έως την παράδοση –για τις περισσότερες εφαρμογές.

Ταυτότητα, Όραμα και Σκοπός

1) Η DP αναπτύσσει, κατασκευάζει, διατηρεί και διανέμει ανταλλακτικά μηχανών στο πεδίο της τεχνολογίας αιχμής, στην παγκόσμια εξειδικευμένη αγορά της βιομηχανίας μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο στόχος μας είναι να είμαστε ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες κατασκευαστές ανταλλακτικών μηχανών υψηλής απόδοσης και αγωνιστικών μηχανών.

2) Μοιραζόμαστε την παθιασμένη επιθυμία των πελατών μας να είναι πάντα στην κορυφή. Θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται ώστε να φτιάχνουμε τα ανταλλακτικά μας στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας. Δεν δεχόμαστε ποτέ συμβιβασμούς μεταξύ της σχεδίασης και την κατασκευής.

3) Το βασικό μας κίνητρο είναι να προσφέρουμε τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα με ενδιαφέρον και σεβασμό στους πελάτες μας ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά.

4) Τα εξαρτήματα μηχανών που κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας παρέχονται με βελτιστοποιημένο το βάρος, σημαντική εμπειρία κατασκευής, υψηλής ποιότητας, εξαιρετική αξιοπιστία, high-tech υλικά και ελκυστική σχεδίαση.

5) Η DP κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά αποκλειστικά από τα καλύτερα υλικά από ανιχνεύσιμα κράματα σε χαμηλές και μέτριες ποσότητες της σειράς, με τη χρήση state-of-the-art εγκαταστάσεις κατεργασίας.

Εργοστάσιο
Σχέδιο

Χρήση 3D modeling και 2D/3D εγκαταστάσεις CAM/CAD. Το τμήμα σχεδιασμού της DP χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξοπλισμό και είναι σε θέση να συμβαδίσει με τη ζήτηση για την όλο και αυξανόμενη πολυπλοκότητα κάθε συστατικού στοιχείου του κινητήρα.

Αυτές οι απαιτήσεις σχεδιασμού είναι απαραίτητες για την ικανοποίηση των αναγκών της σημερινής υψηλής απόδοσης κινητήρων επιδόσεων αιχμής καθώς και για την διατήρηση του ελάχιστου χρόνου κατασκευής.

Η γνώση και εμπειρία στον τομέα αυτό επέτρεψε στην εταιρεία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού με κορυφαία ποιότητα.

Ακρίβεια

Απαιτητικά πρότυπα και συστήματα ελέγχου σημαίνει ότι η DP παράγει εξαρτήματα του κινητήρα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, σε συνδυασμό με την πλήρη ιχνηλασιμότητα του συνόλου των στοιχείων που κατασκευάζονται. Εφόσον είναι αναγκαίο έμπειρο προσωπικό μπορεί να επαναλάβει ακρίβεια ανοχών + / - 0,005 χιλιοστά.

Η ποιότητα και η ακρίβεια είναι το κλειδί για την επιτυχία και την απόδοση των μερών του κινητήρα. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο κατά τη διαδικασία κατασκευής.

Οι διαδικασίες επιθεώρησης εξασφαλίζουν ότι όλα τα στοιχεία συμμορφώνονται με τα υψηλά πρότυπα που η DP συνεχώς απαιτεί.

Εξοπλισμός

Το εργοστάσιο στεγάζει σήμερα τέσσερα 4-αξονικά και ένα 3-αξονικό κέντρο κατεργασίας CNC, τρεις 2-αξόνων CNC τόρνους, και πολλά χειροκίνητα και αυτόματα συμβατικά μηχανήματα, Όλα τα μηχανήματα μας διατηρούνται στα υψηλότερα πρότυπα τάξης και ακρίβειας και είναι σε θέση να εκτελέσουν κατεργασίες ανάλογες της υψηλής μας ποιότητας.

Η τεχνολογία 3D CAM (Computer Aided Μηχανική) μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε μικρές παρτίδες πρωτοτύπων από τα μασίφ πρωτογενή ή ειδικά σφυρηλατημένα κομμάτια. Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσετε διάφορες συνθέσεις προτού προβούμε σε οποιαδήποτε ψηλότερα μέρη όγκου παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι, όταν το τελικό προϊόν παραδοθεί θα έχει το καλύτερο δυνατό σχέδιο ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο τελικό προϊόν με το ελάχιστο δυνατό βάρος και πολύ αυστηρές ανοχές.